×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Valira Bakplaat

6 producten

Valira Bakplaat

Met behulp van een Valira Bakplaat bereid je snel en eenvoudig de heerlijkste gerechten! Deze bakplaten zijn geschikt om te gebruiken in de oven, maar ook op gas en elektrische, keramische, halogene en inductie kookplaten. Daar hoef je je dus geen zorgen over te maken! De Valira Bakplaten zijn er in verschillende formaten. Welke variant kies jij?

Valira Bakplaat Anti-aanbaklaag PFOA-vrij

De Valira bakplaten zjin voorzien van anti-aanbaklagen die geheel vrij zijn van de stof PFOA. Wel zo fijn! Vaak bevatten anti-aanbaklagen deze stof namelijk wél, maar sinds 2015 is het gebruik van deze stof verboden. Waarom? Een anti-aanbaklaag bestaat uit PTFE. Deze stof is verder niet schadelijk, dus hier zit het probleem niet. Maar wanneer een bakplaat vaak wordt gebruikt bij extreem hoge temperaturen - 260 °C of hoger - valt PTFE uiteen. Hierdoor komt de stof PFOA vrij. Deze stof is wél erg schadelijk en kan op langere termijn zorgen voor blijven gezondheidsklachten. Dat wil je natuurlijk niet! Met de Valira bakplaten haal jij producten in huis waarmee je heerlijke gerechten kan bereiden op een veilige manier.

Valira Bakplaat Oven

Uit de oven kan je natuurlijk de heerlijkste gerechten toveren! Marineer bijvoorbeeld eens heerlijke kipspiesjes, of ga voor lekkere Mediterraanse groenten! De Valira Bakplaten komen hierbij goed van pas. Deze zijn namelijk ook erg geschikt om in de oven te schuiven. Ze zijn hittebestendig bij temperaturen tot wel 260 °C, dus dat wordt bakken maar! 

Terug naar boven