×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Valira Braadpan

10 producten

Valira Braadpan

Een heerlijk gebraden stukje vlees of vis smaakt natuurlijk nóg beter wanneer je hem zelf bereidt! De Valira Braadpannen komen hierbij goed van pas. Ze kunnen worden gebruikt in de oven, maar ook op gas en elektrische, keramische, halogene en inductie kookplaten. Dat wordt smullen!

Valira Braadpan Anti-aanbaklaag PFOA-vrij

Alle Valira Braadpannen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag die 100% PFOA-vrij is. Wel zo fijn natuurlijk! Veel anti-aanbaklagen bevatten deze stof namelijk wél, maar dit is niet goed voor de gezondheid! Hoe werkt dat precies? Een anti-aanbaklaag is opgebouwd uit de stof PTFE. Wanneer een braadpan vaak bij extreem hoge temperaturen wordt gebruikt - minimaal 260 °C of hoger - valt PTFE uiteen. Hierdoor komt de giftige stof PFOA vrij. Deze stof is erg schadelijk voor je en kan op langere termijn zorgen voor blijvende gezondheidsklachten. Met de Valira braadpannen hoef jij je hier geen zorgen om te maken! 

Valira Braadslede

Kan jij ook zo genieten van een lekker stukje gebraden vis of vlees? Een braadslede is ideaal om te gebruiken bij de bereiding hiervan! De Valira Braadsledes zijn ovenbestendig bij temperaturen tot 260 °C. Marineer eens een lekker stukje vlees of vis, even braden in de oven en aanvallen maar! 

Terug naar boven