×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Valira Grillpan

9 producten

Valira Grillpan

Een lekker stukje biefstuk met kruidenboter, een gegrilde zalmfilet of ga je toch liever voor gezonde groentespiesjes? Waar je ook voor kiest, met een Valira Grillpan bereid je de heerlijkste gerechten gemakkelijk thuis! De Valira Grillpannen zijn gemaakt van aluminium waardoor ze erg licht in gewicht zijn. Dat is natuurlijk altijd fijn! De Valira Grillpannen zijn er in verschillende varianten en formaten. Welke Valira Grillpan kies jij?

Valira Grillpan Anti-aanbaklaag PFOA-vrij

De grillpannen van Valira bevatten een anti-aanbaklaag die geheel vrij is van de stof PFOA. Dat is natuurlijk wel zo veilig! Waarom? Een anti-aanbaklaag is opgebouwd uit PTFE. Met deze stof is in principe niets mis, maar wanneer een pan vaak op hoge temperaturen - 260 °C of hoger - wordt gebruikt gaat de kwaliteit van de anti-aanbaklaag achteruit. Doordat deze dan uiteenvalt komt de stof PFOA vrij. Deze stof is erg giftig en kan op langere termijn zelfs voor blijvende gezondheidsklachten zorgen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Omdat de Valira grillpannen geen PFOA bevatten hoef jij je hier geen zorgen om te maken en kan je met een gerust hart heerlijk grillen!

Valira Grillpan Inductie

Er wordt steeds vaker op inductie gekookt! Maar niet elke pan is geschikt om te gebruiken op een inductie kookplaat. De bodems van de Valira Grillpannen Aire zijn voorzien magnetische, roestvrije stalen schijven. Hierdoor wordt de warmte die een inductie kookplaat afgeeft goed opgenomen en is dit dus geen enkel probleem. Maar ook op gas en elektrische, keramische en halogene kookplaten kunnen de Valira Grillpannen Aire gebruikt worden!

Terug naar boven