Recepten
Hoofdgerechten
Vegetarisch
Glutenvrij
Recept
Vegetarische quesedillas met avocado
Deze vegetarische quesedillas met avocado zijn heerlijk en makkelijk te bereiden. Bak de plantaardige kipstukjes goudbruin, meng vervolgens de maïs, paprika, rode ui, en verdeel de geprakte avocado, rode peper en citroensap over de wraps. Vul de wraps met de groente, kipstukjes en geraspte kaas en bak of grill de quesedillas tot ze krokant zijn. Ideaal voor een snelle, gezonde maaltijd of lunch!
Gang | Hoofdgerecht, lunch |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 30 min |
---|---|
Totaal | 30 minuten |
Ingrediënten
- 150 gram gekookte mais
- 1 paprika
- halve rode ui
- 175 gram plantaardige kipstukjes
- 2 avocados
- 1 citroen
- klein stukje rode peper
- 4 piadinas (of glutenvrije wraps)
- 75 gram geraspte kaas
- peper en zout