Mexicaans, of eigenlijk Tex-Mex, is mijn stiekeme comfort food. Ik vind het héérlijk! Ik denk dat het combinatie is van een beetje kaas en de kruidige smaak. Nacho chips erbij en het is voor mij helemaal af. De meeste Tex-Mex gerechten bevatten kip of gehakt, maar van mij mag er zo af en toe wel wat minder vlees op tafel in de week. Daarom een lekkere vegetarische taco met avocado. Het is makkelijk klaar te maken en in ongeveer 20 minuten klaar. Ideaal voor na het werk!
Recept
Een snel, gezond en lekker recept!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | Voor 2 personen |
Bereidingstijd | 20 min |
---|---|
Totaal | 20 min |
Er zit lekker veel groente in deze taco's! Doordat je de linzen pas op het laatste toevoegt, houden ze een lekkere bite en zul je zien dat je het vlees helemaal niet mist. De tacoschelpen zijn daarnaast ook nog glutenvrij en daardoor is het een heerlijk glutenvrij hoofdgerecht.
Nog even een kleine notitie: wij zijn forse eters. Ik reken per persoon daarom 3 taco’s en het onderstaande gerecht is dus voor 2 personen. Als je een wat kleinere eter bent zijn 2 taco’s misschien ook wel voldoende. Een ding is zeker, het is gezond en super lekker!