Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

De beste frietjes maak je zelf!

Filter op:
Toon alleen voorradige producten
De volgende producten hebben een levertijd:

De beste frietjes maak je zelf!

Maak frietjes in verschillende maten met de Westmark patatsnijder! U kunt de dikte van de frites helemaal zelf bepalen, dus of u nu dikke Belgische patat of dunne Franse frietjes wilt. De frietsnijder komt met 3 verschillende opzetstukken:
  • 9x9 mm (49 frites)
  • 10x10 mm (36 frites)
  • 12x12 mm (25 frites)
De frietsnijder is geschikt voor allerlei soorten groentes en aardappels, let er wel op dat sommige harde groentes iets meer moeite kunnen kosten met snijden. 
 

Zo maak je friet met een frietsnijder

  1. Maak de frietsnijder met de zuignap vast aan uw aanrecht, zo kunt u meer kracht zetten bij het friet snijden.
  2. Zorg ervoor dat uw aardappelen en/of groentes gewassen zijn en naar smaak geschild of niet. En snij de aardappelen/groentes zo dat ze in het apparaat passen. 
  3. Bepaal de grootte van uw frites door een van de verschillende opzetstukken op de machine te plaatsen. Let wel op dat het opzetstuk uit 2 delen bestaat een achterstuk en het snijmes. Plaats het mes met de scherpe kant naar binnen toe.
  4. Plaats de aardappel/groente in de machine en druk de bovendste hendel naar beneden. U zult zien dat er perfecte frietjes uitkomen. Voor sommige groetes moet u misschien iets meer kracht zetten. Wij raden u aan dan het grootste mes te gebruiken of de groente in kleinere stukken te snijden om de kracht te verdelen. Wij adviseren u om een bord of snijplank achter de machine te zetten zodat de frietjes daar invallen. 
  5. Bereid de frites op de manier die u het lekkerst vindt. Zo kunt u natuurlijk op de klassieke manier frituren, maar kunt u de frites ook in de oven gaarbakken met kruiden naar eigen smaak. 

CookinglifeTV