Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Top 7 van Tomorrow's Kitchen

 
Filter op:
Toon alleen voorradige producten

Top 7 van Tomorrow's Kitchen

Tommorow's Kitchen is een mooi innovatief merk die normale keukenhulpjes in een nieuw jasje steekt waardoor ze nog handiger zijn in gebruik!

Zo werkt de top 7 van Tommorow's Kitchen

Pastalepel met timer
Deze lepel is ideaal en onmisbaar in elke keuken. Naast dat deze lepel als keukenhulpje gebruikt kan worden bij het opscheppen van bij voorbeeld pasta heeft het gat in het midden ook nog een specifieke functie. Wanneer u spaghetti wilt koken en u het lastig om precieze porties af te meten kunt u dat heel gemakkelijk doen door te kijken hoeveel spaghetti door het gat past, dit is namelijk precies 1 portie. Ook heeft deze pastalepel een leuke extra toevoeging en dat is een timer in de steel. Pasta moet zo'n 12 minuten gekookt worden en dat is precies de tijd waar de zandloper op afgesteld is. Ideaal zo'n keuken hulp!

Slice & catch snijder
Deze snijder is perfect om gelijke plakjes van bepaalde groentes te snijden. U kunt heel gemakkelijk het mes op de groente zetten die u wilt snijden en met een beetje druk zult u zien dat u perfecte plakjes heeft en dat deze direct in het bakje liggen. Ook is deze groentesnijder makkelijk schoon te maken!

Knoflookpers
Een knoflookpers is een onmisbaar keukenhulpje. Door de knoflook te persen heeft u geen last van stinkende handen zoals u wel heeft wanneer u de knoflook snijdt. Deze knoflookpers heeft daarnaast ook nog een heel handige hendel die ideaal is om de knoflook van de pers af te schrapen zonder dat u daar al teveel moeite voor hoeft te doen.

Taartschep met taartverdeler
Deze taartschep is alles in één! Het is namelijk niet alleen een taartschep, maar ook een taartmes, daarnaast zitten er in de hangreep 3 taartverdelers die taart snijden nog nooit zo makkelijk hebben gemaakt. Er is een taartverdeler voor 8 stukken, een voor 10 en een voor 12 stukken. De taartverdelers zijn makkelijk uit de handgreep te klikken en kunnen dan midden in de taart gezet worden, zo heeft u richtlijnen om de taart in gelijkverdeelde stukken te snijden.

Spatel met tang
Wilt u nu hamburgers of gehaktballen bakken, maar heeft u moeite met het omdraaien? Met deze spatel is die tijd voorbij. In de handgreep van de spatel zit namelijk een tang die heel makkelijk erbij te pakken is wanneer het met de spatel alleen even niet lukt. Een superhandig keukenhulpje dus!

Avocadobox
Bent u ook zo gek op avocado? Het nadeel van deze heerlijke vrucht is dat deze snel bruin wordt na het aansnijden. Dat is voorbij met deze avocadobox. Met deze box neemt u uw avocado gemakkelijk mee zonder dat hij beurs wordt in uw tas. Daarnaast zit er ook nog een mesje en lepel in zodat u gemakkelijk onderweg uw avocado kunt snijden en door uw salade kunt gooien of op een broodje kunt smeren. De avocadobox is een onmisbaar product voor elke avocadofan!

Kaasrasp
Heeft u ook altijd moeite met verse kaas raspen? Dat is nu voorbij! Deze kaasrasp is ideaal, geen gedoe meer met wankele ondergronden voor uw blokrasp. Deze stevige kaasrasp heeft een ingebouwd bakje waar alle kaas die u raspt netjes invalt zodat u ook netjes werkt. De rasp is geschikt voor vele soorten kazen.
 

CookinglifeTV