×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Villeroy & Boch

24,90

4 - 6 werkdagen

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
24,90

4 - 6 werkdagen

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
botervloot

Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

24,90

Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Vaatwasser- en magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.121306
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 9 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Gewicht 710 gr
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Productinformatie
Artikelnummer CL.121306
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Deze Villeroy & Boch Botervloot is een mooie toevoeging aan de For Me collectie. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. Dit servies ook makkelijk te combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Botervloot For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere botervloten. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Botervloot For Me 2-Delig

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook