Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Eierdop For Me

Villeroy & Boch

6,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 1 op voorraad.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

6,90

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 1 op voorraad.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

eierdop

Villeroy & Boch Eierdop For Me

6,90

Villeroy & Boch Eierdop For Me

Vaatwasser- en magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Eierdop For Me

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Specificaties
Artikelnummer CL.121316
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 11 specificaties
Algemeen
Type Eierdopje
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.121316
Afmetingen en gewicht
Lengte 14.8 cm
Breedte 11.4 cm
Gewicht 190 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam Premium Porselein
Kleur Wit
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Eierdop For Me

Villeroy & Boch Eierdop For Me

Deze Villeroy & Boch Eierdop hoort bij de For Me collectie. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. Dit servies ook makkelijk te combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Botervloot For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere eierdoppen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Eierdop For Me

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Eierdop For Me

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook