Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 9,90 8,12

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Adviesprijs 9,90 8,12

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me

Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

9,90 8,12

Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Oven Oven
Specificaties
Artikelnummer CL.27188
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 12 specificaties
Algemeen
Type Gebaksbordje
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27188
Afmetingen en gewicht
Diameter 16 cm
Gewicht 180 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam Premium Porselein
Kleur Wit
Leveromvang
Stuks 1
Specificaties
Warmtebestendig tot 180 °C
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me

Deze Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me is klein van formaat en is daarom geschikt voor het serveren van gebak. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere ronde borden. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Gebaksbordje For Me Ø 16 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook