×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Villeroy & Boch

Adviesprijs 9,00 7,40

4 - 6 werkdagen

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 9,00 7,40

4 - 6 werkdagen

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Koffieschotel For Me

Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

9,00 7,40

Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Wordt zonder kop geleverd; deze is los bij te bestellen

Kenmerken Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27379
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 12 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Diameter 14 cm
Gewicht 175 gr
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Productinformatie
Artikelnummer CL.27379
Overige
Gelegenheid Koffie en Thee
Koffie en Thee Koffieschotel
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Villeroy & Boch Koffieschotel For Me

Deze Villeroy & Boch Koffieschotel For Me is geschikt voor het koffiekopje uit deze serie. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Koffieschotel For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere schotels. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Koffieschotel For Me Ø 14 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook