×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Villeroy & Boch

26,90

4 - 6 werkdagen

Betaal snel & veilig met Apple Pay

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
26,90

4 - 6 werkdagen

Betaal snel & veilig met Apple Pay

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Villeroy & Boch Plaatsbord For Me

Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

26,90

Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Warmte Warmte
Specificaties
Artikelnummer CL.27241
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Toon alle 9 specificaties
Algemeen
Type Onderbord
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27241
Afmetingen en gewicht
Diameter 32 cm
Gewicht 850 gr
Vormgeving en materiaal
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Villeroy & Boch Plaatsbord For Me

Dit Villeroy & Boch Plaatsbord For Me heeft een diameter van 32 centimeter en is daardoor geschikt als onderbord om uw andere borden op te serveren. Ook kan dit grote bord bijvoorbeeld perfect worden gebruikt voor het serveren van een pannenkoek of pizza. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Plaatsbord For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere ronde borden. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Plaatsbord For Me Ø 32 cm

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook