ACTIE Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

Je bespaart 43%
Villeroy & Boch Schaaltje For Me
7,90 4,49

3,71 excl. btw

Op voorraad. Bestel voor 23:00 uur, Woensdag in huis.

Meer producten zijn momenteel niet op voorraad.
Daarom Cookinglife.nl
Gratis verzending v.a. €49,-
3000+ reviews
Meer dan 100.000 klanten
30 dagen retourrecht
B2B & HORECA Meer dan 34 stuks? Ontvang scherpe offerte

Productomschrijving Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

  • Vaatwasserbestendig
  • Magnetronbestendig
  • Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Villeroy & Boch Schaaltje For Me

Dit Villeroy & Boch Schaaltje For Me is klein van formaat en is daarom geschikt om sauzen of bijvoorbeeld borrelnootjes in te serveren. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is dit Villeroy & Boch Schaaltje For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere kommen. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Iemand een tip geven? Deel dit product via WhatsApp

Kenmerken Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

Merk:
Villeroy & Boch
Collectie:
For Me
Kleur:
Wit
Artikelnummer:
CL.27206
Materiaal:
Premium Porselein
Diameter:
6 cm
Inhoud:
74 ml
Vaatwasserbestendig:
Ja
Magnetronbestendig:
Ja
Vragen en antwoorden Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

We hebben uw vraag ontvangen

* verplicht

Vragen over Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

088 145 14 99

Contact opnemen
Reviews over Villeroy & Boch Dipschaaltje For Me Ø 6 cm

Review verzonden

Schrijf zelf een review
* verplicht
Villeroy & Boch
Meer informatie over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten
Denk ook aan
Recent bekeken