Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Villeroy & Boch

Adviesprijs 64,99 57,50

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Nog slechts 2 op voorraad.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

Adviesprijs 64,99 57,50

Op voorraad. Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis.

Nog slechts 2 op voorraad.

Betaal snel & veilig met Apple Pay

theepot

Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

64,99 57,50

Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Specificaties
Artikelnummer CL.121296
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Porselein
Kleur Wit
Toon alle 9 specificaties
Algemeen
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.121296
Afmetingen en gewicht
Gewicht 397 gr
Inhoud 450 ml
Vormgeving en materiaal
Materiaal Porselein
Materiaalnaam Premium Porselein
Kleur Wit

Productomschrijving Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Villeroy & Boch Theepot 0.45 L For Me 

Deze Villeroy & Boch Theepot is van de For Me collectie en heeft een deksel en theefilter. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Theepot For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere theepotten. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Over Villeroy & Boch

Villeroy & Boch staat voor tijdloze elegantie, innovatief design en buitengewone kwaliteit en dat al sinds 1748. Op basis van deze traditie ontwikkelen designers en productmanagers collecties en concepten, die de leefomgeving vorm geven. 

De producten zijn van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Theepot For Me 450 ml

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag

Bekijk ook