Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Visbestek

Alle categorieën:

Nieuwste producten:

28 producten:

Visbestek

Vismessen voor professioneel gebruik of voor thuis vind je natuurlijk bij Cookinglife. Vismessen worden voornamelijk gebruikt bij vissen met graten. Met het speciale vismesje kun je de vis eenvoudig van de graten schrapen zonder dat de graten te breken. Maak met visbestek niet de fout om het bij elke vissoort te serveren. Ook in veel restaurants wordt visbestek standaard bij elke vissoort ingedekt en krijgen gasten visbestek bij hun kreeft of coquilles. Probeer dit maar eens te eten met visbestek! Bestek nodig voor het eten van kreeft? Kijk hiervoor in onze speciale kreeft categorie

Amefa Visbestek

Bij Cookinglife vind je veel visbestek van het kwaliteitsmerk Amefa. Zowel losse vismessen, visvorken als complete visbesteksets, het is net wat je zoekt. Het visbestek van Amefa is van hoge kwaliteit, gemaakt van RVS of RVS 18/10. Kies voor sierlijk visbestek en ga voor de Amefa Cambridge collectie of ga voor strak en modern en kies voor Amefa Metropole of Amefa Moderno. 

Visbestek kopen? 

Voordelig visbestek vind je bij Cookinglife. Kies voor een visbestekset en je profiteert ook nog eens van de speciale setprijzen. Je hebt jouw bestelling al binnen 1-3 werkdagen in huis. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews