Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Viva Scandinavia

47 producten

Viva Scandinavia

Hoogwaardig Deens merk gespecialiseerd in Scandinavisch design in zijn puurste vorm. Met liefde voor design, gebaseerd op eerlijkheid, eenvoud en functionaliteit ontwerpen ze producten die het dagelijkse leven makkelijker en mooier maken. Vasthoudend aan Noors design principe wordt er gebruikt gemaakt van hoge kwaliteit glas, kurk, silicone en porselein om elegante producten te maken voor de koffie en thee liefhebbers.

Viva Scandinavia papercup

De Papercup collectie van Viva Scandinavia kenmerkt zich doordat de kopjes lijken op papieren wegwerpbekers, echter zijn deze kopjes vervaardig uit hoogwaardig porselein en herbruikbaar. Het merk heeft voor dit materiaal gekozen, omdat porselein een natuurlijk materiaal is dat een lage impact heeft op het milieu en hierdoor jaren en jaren meegaat. Mede hierdoor voorkomt u met de papercup onnodige verspilling van papieren bekers, waardoor u direct milieuvriendelijker bezig bent.

Viva Scandinavia thee

Bij Viva Scandinavia geloven ze in de kracht van thee om het leven van vrienden, familie en klanten te verbeteren. Theedrinken is al jarenlang een traditie, het kalmeert de geest, stimuleert het lichaam en bovenal breng het mensen samen. Een kop thee maakt alles beter. Om deze reden heeft Viva Scandinavia een grote collectie thee artikelen uitgebracht om thee drinken nog leuker te maken. U heeft keuze uit een ruime collectie theepotten, theekopjes en theeglazen.

Viva Scandinavia koffie

Naast thee is koffie de meest geliefde drank bij Viva Scandinavia. Koffiedrinken is al jarenlang een traditie, het houd je scherp en gefocust en brengt net als thee mensen samen. Er gaat niets boven een goede kop koffie. Binnen het koffie assortiment van Viva Scandinavia vind je prachtige koffiekopjes en espresso kopjes met prachtig design en vervaardig uit hoge kwaliteit porselein.  

Terug naar boven