Wanneer krijg ik mijn geld terug? - Cookinglife.nl

Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Veelgestelde vragen

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Is of heb je de order geannuleerd?
Dan ontvang je eerst van ons een bevestiging per mail dat de order geannuleerd is. Vervolgens zullen wij binnen het het wettelijke termijn van 14 dagen terugstorten.

Heb je de order geretourneerd?
Wanneer je retour verwerkt is, zal je eerst van ons een bevestiging per email ontvangen. Vervolgens zullen wij binnen het het wettelijke termijn van 14 dagen terugstorten.

Heb je betaald via Ideal of bankoverschrijving? 
Dan wordt het bedrag op jouw bankrekening bijgeschreven. Wij werken hiervoor met onze betaalpartner Mollie. Het kan zijn dat je hun naam terugziet op je rekeningafschrift.

Heb je betaald met creditcard?
Dan zal er op je creditcard afschrift een creditbedrag te zien zijn, wanneer het verwerkt is. Hierin kan vaak een paar dagen vertraging zitten, afhankelijke van welke creditcard.

Heb je betaald via Klarna?
Dan zullen wij zorgen dat zij je geen factuur sturen of dat ze een creditfactuur sturen indien je al een factuur ontvangen hebt.

Heb je bij ons gekocht via Blokker, Bol.com, Fonq of Wehkamp?
Dan geven wij hun opdracht tot terugbetaling, zij zijn vervolgens de partij die het voor jou verwerken. Ook onder hun naam zal het dan te zien zijn op de rekening. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunt u hieronder uw ordernummer invullen en kijken wij of wij in hun systeem al verwerkt is voor je.