Waterglazen

Water is een goede dorstlesser bij menig diner en kan prima gedronken worden naast een goede wijn of koffie. Met de waterglazen van Cookinglife zet u een mooie tafelschikking extra kracht bij. Onze waterglazen hebben een bijzonder design en zijn verkrijgbaar in meerder variaties, van klassiek, strak en modern tot sober en ingetogen. De frivole Bourgondiër kan zich helemaal uitleven met de kleurrijke waterglazen van LSA. Elk glas van deze collectie heeft een gedurfd ontwerp dat bij velen in de smaak valt. Cookinglife heeft een ruime keuze!

Filter op:

Waterglazen

Waterglazen Royal Leerdam

Bij elke gelegenheid kunt u het water laten vloeien met de waterglazen Leerdam. De Nederlandse fabrikant heeft zich helemaal toegelegd op het vervaardigen van bijzonder glaswerk dat u niet alleen terugvindt in waterglazen Royal Leerdam, maar ook in aansprekende karaffen. Wellicht kent u Royal Leerdam van de stijlvolle Tumblers, waarin u naast water ook whisky on te rocks kunt serveren. Deze waterglazen Royal Leerdam hebben een dikke afgeplatte bodem gemeen, maar kenmerken zich verder door de grootse mogelijke variatie. In de ene serie loopt het glas in een rechte lijn naar boven terwijl andere waterglazen, mooie rondingen hebben.  

Waterglazen winkel

U kunt op vele manieren uw dorst lessen met de waterglazen winkel van Cookinglife. Wij hebben ook eigentijdse Bormioli waterglazen met een excentriek onregelmatig  oppervlak in diamantvorm of juist transparante waterglazen met een schaduwachtige kleurigheid in licht  groen, antraciet of zeeblauwe tinten. In de waterglazen winkel van Cookinglife kunt u zich helemaal uitleven. Zo maakt u binnen een handomdraai een fraai gedekte tafel compleet, want wij zorgen voor een snelle levering!