Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Whisky karaf

13 producten

Wat is het verschil tussen de Whisky Karaffen?

Bekijk de video

Whisky karaf

Bent u een liefhebber van whisky? Dan is een whisky karaf een goede manier om deze drank te serveren. Wanneer u de whisky van de fles overgiet in een fraaie glazen of kristallen karaf, dan komen de gouden kleurschakeringen nog beter tot zijn recht. Een goed afsluitende dop zorgt ervoor dat de whisky lang zijn smaak blijft behouden. In onze webwinkel vindt u karaffen, maar ook speciale sets bestaande uit een whisky karaf en bijpassende whiskyglazen.

Whisky karaf kristal

Zoekt u een glazen decanteer karaf of geeft u de voorkeur aan een whisky karaf kristal? In het laatste geval kunt u terecht bij het exclusieve merk Chef & Sommelier. Als u voor een kristallen karaf kiest om uw whisky in te serveren, dan is het verstandig om te controleren of deze luchtdicht kan worden afgesloten. Op die manier blijft de kwaliteit van de drank het beste gewaarborgd. Naast een whisky karaf kristal kunt u ook bij Cookinglife terecht voor andere decanteer karaffen, bijvoorbeeld voor wijn.

Whisky karaf kristal bestellen

Heeft u een keuze gemaakt en wilt u graag een whisky karaf bestellen? Dat kan eenvoudig en veilig in onze webwinkel. U kunt kiezen voor een online betaling met bijvoorbeeld iDeal of CreditCard, maar het is ook mogelijk om achteraf op factuur te betalen. Wij zorgen natuurlijk voor een snelle verzending. Wilt u nog ander glaswerk dan een whisky karaf bestellen? U kunt bij Cookinglife ook terecht voor glaswerk voor bijvoorbeeld cognac, likeur en diverse soorten wijn.

Terug naar boven