Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Witte saladeschalen

Nieuwste producten:

32 producten:

Witte saladeschalen

Uw frisse salade ziet er extra lekker uit in onze witte saladeschalen! Voor zowel thuis als voor in de horeca hebben wij deze in ons assortiment. Uiteraard zijn al onze producten van goede kwaliteit. Maar de items die uitgelicht worden voor horecagebruik hebben als extra pluspunt dat ze makkelijk stapelbaar zijn. Dit kan natuurlijk ook aantrekkelijk zijn wanneer u als hobbykok regelmatig borrels en feestjes organiseert. Witte saladeschalen zijn zeer multifunctioneel te gebruiken. Pasta, soep en sauzen kunt u prachtig presenteren in onze schalen!

Witte saladeschalen rond

In ons ruime assortiment vindt u vele designs, zo ook witte saladeschalen in het rond. Dit blijft een tijdloos en krachtige vorm, de ingetogen witte kleur onderstreept dit nog eens! Zo kunt u uw tafel stijlvol dekken als u een etentje voor familie of vrienden organiseert. Een slabestek uit ons uitgebreide assortiment is onmisbaar. Witte saladeschalen in het rond zijn bij ons ruim verkrijgbaar en dat ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs!

Witte saladeschalen kopen

Profiteer van scherpe prijzen door uw witte saladeschalen te kopen bij Cookinglife! Daarbij hebben wij een dermate breed assortiment dat er geheid een aantrekkelijk model tussen zit die bij uw smaak past. Wij leveren veelal direct uit voorraad en kunnen daardoor een zeer snelle levering garanderen. Wanneer u uw witte saladeschalen bij ons gaat kopen treft u de beste voorbereiding voor een geslaagd diner. Wij zorgen voor een zorgvuldige verpakking en snelle verzending. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw diner of andere feestelijke gelegenheid!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews