Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

WoodWick Kaars

191 producten

WoodWick Kaars

De bekende WoodWick kaars is niet zomaar een geurkaars. WoodWick is de allereerste kaars ter wereld die beschikt over een houten lont. Het speciale lontontwerp zorgt voor een mooie, gelijkmatige verbranding en roepen de zachte geluiden van een knetterend vuur op. De WoodWick kaarsen zijn er in verschillende vormen en formaten. De Large, Medium en Small kaarsen hebben een typische en zeer strakke zandlopervorm, terwijl de Ellipse kaarsen een ovale vorm hebben. Alle WoodWick kaarsen worden afgedekt met een houten deksel. Deze kun je gebruiken als onderzetter wanneer je de kaars brandt, zodat je tafel wordt beschermd tegen de hitte.

WoodWick Geuren

De WoodWick geuren zijn zorgvuldig geselecteerd en getest om de woonkamer of auto te vullen met verfijnde geuren. Kies bijvoorbeeld voor de geur: ‘Linen’: een frisse geur van schoon wasgoed. Of ga juist voor een kruidige geur van kaneel, zacht gemaakt met de geur van vanille. Kun je niet kiezen uit het grote assortiment aan WoodWick geuren? De Trilogy kaarsen hebben drie lagen met drie verschillende geuren in één! Elke geurkaars heeft een bepaalde kleur, waardoor je je interieur op een authentieke wijze kunt stijlen.

Hoe lang brandt een WoodWick kaars?

De Woodwick kaars is verkrijgbaar in verschillende kleuren, geuren en formaten. Ieder formaat verschilt in het aantal branduren:

  • WoodWick kaars small: 20 branduren
  • WoodWick kaars medium: 60 branduren
  • WoodWick kaars large: 130 branduren
  • WoodWick kaars ellipse: 50 branduren

Het aantal branduren en de levensduur van de WoodWick kaars wordt mede bepaalt door de verzorging er van. Hier lees je meer over in de volgende alinea.

Hoe werkt een WoodWick kaars?

De WoodWick kaars steek je aan een kant van de lont aan. De houten lont laat de vlam geleidelijk naar de andere kant lopen. Blaas de kaars niet uit, tot de bovenste laag van de kaars tot de rand gesmolten is. Dit kan 30 tot 60 minuten duren. Hiermee zorg je dat de WoodWick kaars gelijkmatig op gaat branden en niet gaat 'tunnelen'. Het is belangrijk de houten lont niet te lang te laten, maar ongeveer 0,5 cm. Je kunt de lont korter maken, door het voorzichtig af te breken tot de gewenste lengte.

De bovenstaande gebruiksaanwijzing zal zorgen voor een langere levensduur van je WoodWick kaars! 

Waar koop je een WoodWick kaars?

WoodWick kopen doe je gemakkelijk en snel online bij Cookinglife. Kun je niet kiezen welke geurkaars je moet nemen? Bekijk dan eens de WoodWick favorieten: dit zijn de bestsellers van WoodWick die je kunnen helpen bij het maken van een keuze! Benieuwd naar onze andere geurkaarsen? Bekijk ook eens het assortiment van het bekende merk Yankee Candle

 

Terug naar boven