Wraps zijn altijd goed. Warm uit de oven met een klein beetje geitenkaas zijn ze heerlijk comfort food en de volgende dag koud met wat frisse ijsbergsla een snelle lunch. Je kunt met de vulling alle kanten op, denk bijvoorbeeld aan gehakt of kip. Originele Mexicaanse wraps zijn vaak gevuld met bruine bonen en mais, maar dit recept voor glutenvrije wraps met kip, paprika en ijsbergsla is juist lekker licht.
Recept
Wraps zijn altijd goed. Warm uit de oven met een klein beetje geitenkaas zijn ze heerlijk comfort food en de volgende dag koud met wat frisse ijsbergsla een snelle lunch. Je kunt met de vulling alle kanten op, met kip, paprika en ijsbergsla is het lekker licht.
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Mexicaans |
Porties | 2 personen |
Voorbereidingstijd | 10 min |
---|---|
Bereidingstijd | 15 min |
Totaal | 25 min |
De wraps die ik gebruikte zijn lekker groot en wanneer je er één per persoon serveert met een salade, heb je een behoorlijk prima avondmaaltijd. Je kunt ook kiezen: wil je ze warm uit de oven, of juist fris en koud geserveerd? Je kunt ze de dag erna heel simpel even opwarmen in de oven (5 min op 180 graden) of magnetron en je hebt een geweldige lunch!
Wraps zijn trouwens ook super geschikt om andere lekkernijen mee te maken. Een beetje inspiratie: besmeer ze met humus en beleg ze met komkommer, snijd ze in kleinere stukjes en je hebt een leuk hapje om op een verjaardag te serveren. Of beleg met gerookte zalm en rucola en je wraps smaken weer compleet anders. De wraps met gerookte zalm en rucola snijd ik op mijn verjaardag altijd in ‘ plakjes ‘ en ik serveer ze met een houten prikkertje. Al jaren een grote hit!