Cookinglife Outlet = Shop met voordeel >
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL
Meer dan 1.000.000+ tevreden klanten gingen je voor
10+ jaar jouw nummer 1 kookwinkel
Hoofdgerechten Vegetarisch Recepten Mexicaans

Deze wraps met vegetarische kip staan hier vrijwel iedere week op tafel. Ze zijn super snel, makkelijk en bovendien heel erg lekker. Je kunt variëren met wat extra pit door wat stukjes jalapeño of wat gebakken ui toe te voegen. In iedere supermarkt zijn inmiddels gelukkig goede vleesvervangers te krijgen. Deze wraps zijn het allerlekkerst met krokante vegetarische (kip) schnitzels. Daarvan zijn er genoeg te vinden in allerlei supermarkten.

Recept

Wraps met vegetarische kip

Deze wraps met vegetarische kip zijn een heerlijk en snel te bereiden gerecht. De krokante vegetarische schnitzels worden gecombineerd met frisse ijsbergsla, paprika en gesmolten cheddar, allemaal gewikkeld in een zachte tortilla. In slechts 10 minuten zet je een gezonde en smaakvolle maaltijd op tafel, ideaal voor drukke dagen. Voeg naar wens jalapeño's of een zelfgemaakte saus toe voor extra pit!

Gang Hoofdgerecht
Keuken Mexicaans
Porties 2 wraps

Bereidingstijd

Bereidingstijd 8 min
Totaal 10 minuten

Benodigdheden

  • Koekenpan
  • Snijplank
  • Platte dinerborden
  • Keukenmes

Ingrediënten

  • 2 tortillawraps
  • 2 krokante vegetarische schnitzels
  • 1 paprika
  • handje ijsbergsla
  • 2 plakjes cheddar

Hoe maak je wraps met vegetarische kip?

    1. Verwarm een pan met een beetje olijfolie of kokosolie. Bak hierin in ca. 5-8 minuten de vegetarische schnitzels goudbruin aan beide kanten.
    2. Ondertussen snijd je de paprika in reepjes en doe hetzelfde met de ijsbergsla. De paprika hoef je niet te bakken; deze gebruiken we rauw.
    3. Leg een kant en klare wrap klaar. Verdeel wat ijsbergsla en paprikareepjes over de wrap.
    4. Snijd nu de schnitzel met een goed mes in repen en verdeel deze ook over de wraps. Als laatste verdeel je er wat cheddar overheen.
    5. Rol de wraps op. Eet smakelijk!
    6. Tip! Voor een beetje meer pit kun je wat stukjes jalapeño peper aan de wrap toevoegen.