×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Yong Squito Caro

5 producten

Yong Squito Caro

Dineer in luxe met het prachtige servies van de collectie Yong Squito Caro van Cookinglife! De serie heeft een moderne en tegelijkertijd klassieke uitstraling waardoor u oneindig servies kunt matchen. Yong heeft op een prachtige manier laten zien dat de hoogwaardige producten geïnspireerd zijn op de Oosterse cultuur. Het servies is geproduceerd met New Bone China porselein waardoor het een klassieke witte kleur krijgt. De Yong Squito Caro serie is onderdeel van de Yong Squito collectie.

Vierkant Squito Caro Servies

De collectie Squito Caro bestaat veelal uit modern servies met vierkante vormen. Een belangrijk detail van vierkant Squito Caro servies is de unieke kristalvormige prent die in ieder product terugkomt. Deze stijlvolle toevoeging geeft een extra touch aan het servies. Alle producten uit deze collectie zijn vaatwasser- en magnetronbestendig. Voor ander servies bent u ook aan het juiste adres bij Cookinglife! De vierkant Yong Squito Caro servies serie bestaat uit onder andere:

  • Borden
  • Bekers
  • Kommen

Door de diversiteit binnen de collectie is er voor iedereen een passend product!

Yong Servies

Wilt u een Yong diep bord Squito Caro kopen? U kunt dit onderdeel van het stijlvolle Yong servies eenvoudig online bestellen via Cookinglife! Plaats uw favoriete serviesstukken in het digitale winkelmandje en kies uit diverse betaalopties! Op deze manier geniet u binnen korte tijd van luxueuze borden voor de beste prijzen! Het Yong servies van Cookinglife bezorgt u luxueuze diners die lang zullen blijven hangen.

Yong Squito Caro servies kopen doet u natuurlijk bij Cookinglife!

Terug naar boven