Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

ZACK Atore

Nieuwste producten:

7 producten:

ZACK Atore

Stijlvolle toiletaccessoires maken iedere badkamer of toilet helemaal compleet. Met de Atore badkamerserie van Zack kies je voor design én topkwaliteit. De serie Atore is in 2017 geïntroduceerd door ZACK en was meteen een groot succes. Dit komt met name door het zeer strakke en rubuuste uiterlijk van de producten, waardoor ze een zeer luxieuze en duurzame uitstraling hebben.

Zack Atore; complete serie badkameraccessoires

Heb je een nieuwe of verbouwde badkamer of toilet? ZACK Atore een complete badkamerserie. Het is wel zo handig dat je alle badkameraccessoires kunt kopen die perfect bij elkaar passen. De serie bestaat uit o.a.: handdoekhaakjes, handdoekstangen, toiletborstels, toiletrolhouders, douchemandjes, planchets.

Zack Atore; mat of spiegelglans roesvrijstaal

De gehele serie Atore is zowel in gematteerd roestrvrijstaal als in spiegelglans roestvrijstaal verkrijgbaar al naar gelang jouw voorkeur. Houdt er rekening mee dat spiegelglans ook echt een spiegeleffect heeft. Je kunt er jezelf in terugzien. Daarentegen is het super chique en komt het meer in de buurt van de kleur chroom van de meeste sanitaire producten zoals wastafelkranen.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews