×
Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Zak Designs

5 producten

Zak Designs

Sinds 1976 ontwerpt het Amerikaanse merk Zak Designs stijlvolle producten voor in en rond de keuken. De collecties komen in verschillende thema's zoals servies, dienbladen en handige on-the-go producten, vervaardigd uit melamine, glas en porselein. 

Zak Designs Fjord

Inmiddels heeft de Amerikaanse servies producent Zak Designs meerdere collecties op haar naam staan. Zak Designs Fjord is bijvoorbeeld erg goed geschikt om mee op pad te nemen. De gehele collectie is van melamine gemaakt, een plastic soort dat vrijwel onbreekbaar is maar wel erg licht! Het ontwerp heeft Scandinavische invloeden gehad dat te zien is aan de rustige natuurlijke kleuren.

Zak Designs Osmos

Deze collectie is volledig gemaakt uit melamine, een kunststof dat erg goed tegen een stootje kan. De gehele collectie heeft een luxe uitstraling door het gebruik van houten en marmeren prints. Deze prints beschikken daarnaast over een extra aangebrachte beschermlaag. Zak Design Osmos is dus luxe die je overal mee naar toe kunt nemen.

Zak Designs Mono

De Zak Designs Mono collectie staat voor prachtige eenvoud. De meeste Zak Designs producten zijn kleurrijk en opvallend. Bij deze productlijn worden minimalistische, eenvoudige texturen gebruikt die een luxe uitstraling hebben. Bekijk de De Zak Designs Mono snel in onze webshop!

Zak Designs Meeme

Ook het opbergen van je etenswaren kan je vervolgens in stijl doen. Deze slim ontworpen voorraadpotten stapelen zich naadloos op en zijn erg overzichtelijk door de transparante wanden. Zak Designs Meeme maakt dit allemaal mogelijk!

Terug naar boven