Zakelijk bestellen bij Cookinglife

Wil jij een zakelijke bestelling plaatsen en ontvang je hier graag een scherpe prijs voor? Dat kan bij Cookinglife.nl! Wij bieden een scherpe offerte aan vanaf 10 stuks of vanaf 150 euro.

Stuur een mail naar info@cookinglife.nl of vul onderstaand contactformulier in. Vermeld hierin hoeveel stuks en welke producten je wilt bestellen. Wij zullen je zo spoedig mogelijk een offerte op maat sturen.

 

Offerte voor Cosy

* verplicht
 

Betaal achteraf op factuur bij Cookinglife

Wilt u uw servies, bestek, pannen of andere keukengerei eenvoudig online kopen en achteraf betalen? Dat kan! Vraag een offerte aan, u krijgt dan een unieke kortingscode die u vaker kunt gebruiken. Als u uw bestelling compleet maakt in de webshop, dan kunt u uw KVK- en BTW nummer invullen. Als u geaccepteerd wordt, betaald u pas 14 dagen na levering van de goederen.  Let op: Bij het invoeren van uw BTW nummer geen spaties of punten gebruiken.

Servies bedrukken?

Wij werken nauw samen met diverse fabrikanten en kunnen vanaf 250 stuks in de mix uw servies bedrukken. Dus een combinatie van kopjes, schotels en borden. Interesse of behoefte aan meer informatie? Kijk hier voor alles omtrent bedrukken van servies.

Vaker bij ons bestellen?

Dat kan! Wij helpen u daar natuurlijk graag bij. Zelfs als u producten zoekt die wij niet online hebben staan, gaan wij voor u aan de slag! Als dit aangeeft bij uw offerte aanvraag, maken wij een unieke code aan voor u waardoor u eigen prijzen krijgt in onze winkel.

Product niet gevonden?

Geef het in uw aanvraag door aan ons en wij gaan opzoek voor u. Wij hebben contact met diverse fabrikanten en hebben daardoor toegang tot tienduizenden artikelen.

Gemakkelijk en overzichtelijk bestellen met onze zakelijke inlog?

Heeft u een eigen zaak en bestelt u regelmatig bij cookinglife, maak dan een zakelijke inlog aan.

Voordelen zakelijke inlog:

• Altijd scherpe prijzen
• Divers assortiment voor op tafel en in de keuken
• Mogelijkheid tot persoonlijk advies bij u op de zaak
• Altijd een vaste korting

Zakelijke offerte