Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Zeef

32 producten

Zeef

Om mengsels en uw grondstoffen te scheiden kunt u een zeef gebruiken. Op deze pagina vindt u verscheidene zeef instrumenten van verschillende materialen om te gebruiken bij het zeven van uw ingrediënten. Merken van onder andere Paderno, Cosy & Trendy en Westmark worden hier aangeboden. Afhankelijk van het soort product hoort een type zeef.

Plastic zeef

De plastic zeef is erg handig wanneer u vloeibare ingrediënten wilt zeven. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat metaal zich mengt met uw product. Tevens is de plastic zeef ook geschikt voor de vaatwasser, dus eenvoudig schoon te maken.

Bol zeef

Een bol zeef is erg gemakkelijk te gebruiken en beschikt over een flink oppervlak. Een bolzeef kunt u gebruiken wanneer u de zeef over een kom of pan wilt plaatsen. Hierbij kunt u gebruik maken van de hand- en tegengreep, waarmee u de zeef op de mengkom laat rusten.

Zeef kopen?

Een roestvrij stalen zeef, kunststof of metalen zeef vindt u in onze webshop. Zo zijn er verschillende zeven te vinden. Een zeef koopt u eenvoudig in onze kookwebwinkel. Bij elk product wordt de levertijd aangegeven zodat u precies weet wanneer u het product in huis kunt verwachten. Heeft u vragen over een bepaald artikel? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Tip: Wanneer u uw eigen brood bakt, kunt u niet zonder een goede zeef. Door het zeven van bloem en meel verwijdert u niet alleen klontjes, maar wanneer u het bloem zeeft zal uw deeg ook luchtiger worden. Door het zeven wordt het bloem opgeschud en komt er lucht in, waardoor uw deeg een luchtige structuur krijgt.  

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven