Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Zwarte hapjesschaal

Nieuwste producten:

7 producten:

Zwarte hapjesschaal

Houdt u van borrelen samen met uw vrienden? Een zwarte hapjesschaal is ideaal om uw met zorg bereide lekkernijen op te serveren. Zwart is net als wit neutraal van kleur en zal de verschillende ingrediënten laten spreken. Het zorgt voor rust op uw gedekte tafel. Omdat er tegenwoordig steeds meer variatie zit in de hapjes die geconsumeerd worden, heeft Cookinglife een groot assortiment schalen. Ook de zwarte hapjesschaal hebben wij in diverse modellen en formaten!

Zwarte hapjesschaal mat

Als u graag de culinaire grenzen opzoekt dan is een zwarte hapjesschaal in mat perfect om overheerlijke tapas op te serveren. De Spaanse tapas noemen wij ook wel amuse, een klein hapje. In ons uitgebreide assortiment vindt u een breed aanbod amuse schaaltjes om de lekkerste hapjes in of op aan te bieden aan uw gasten. Hiermee kunt u samen met de zwarte hapjesschaal in mat finish alle kanten op. Cookinglife zorgt daarbij voor scherpe prijzen en een snelle levering. Laat het feest maar beginnen!

Zwarte hapjesschaal online

Cookinglife heeft een sfeervolle winkel in de binnenstad van Groningen, maar u kunt uw zwarte hapjesschaal ook online bestellen! Bij ons heeft u een ruime keuze uit een breed assortiment. Bij ons is het eenvoudig wordt om uw zwarte hapjesschaal online te kopen. Cookinglife heeft niet alleen een webshop, u kunt ons ook volgen op Pinterest en andere social media om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws een aantrekkelijke acties!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.548 reviews