Ik ben thuis een echte soepliefhebber. Vooral op zondag staat er bij mij vaak een lekkere gevulde soep op het menu. Lekker én gemakkelijk en het heeft ook wel iets knus. Zelf ben ik fan van gevulde soepen en deze bloemkoolsoep met appel is sinds kort een nieuwe favoriet!
Recept
Het is een stevige soep vol smaak met een zoete en frisse tegenhanger door de appel. En vullend genoeg als hoofdgerecht!
Gang | Hoofdgerecht |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 7 porties |
Voorbereidingstijd | 15 min |
---|---|
Bereidingstijd | 20 min |
Totaal | 35 min |
Het is een stevige soep die je echt als hoofdgerecht kunt serveren. De appel zorgt voor een frisse en zoete tegenhanger . Ook wordt de soep hierdoor wat dikker en vult het meer. Door de toevoeging van prei en curry is de bloemkoolsoep vol van smaak. Het is een ontzettend makkelijk én gezond recept, goed voor ijzer en vitamine C. Houd je niet zo van bloemkool? Bekijk dan eens andere lekkere recepten van soepen.