Productomschrijving Boska Kaasmes Hollands Oslo+
Met het Boska Kaasmes Hollands Oslo+ snijd je half harde en harde kaas net zoals een echte kaasprofessional. Door het gebogen, roestvrijstalen lemmet snijd je eenvoudig met een wiegende beweging door de kaaskorst heen. Het eikenhouten handvat ligt prettig in de hand.
Gebogen lemmet
Kaas snijden als een echte Hollandse kaasboer; dat doe je met dit handige kaasmes. Het lemmet is gemaakt van roestvrij staal en is licht gebogen. Hierdoor maak je tijdens het snijden een wiegende beweging. Zo snijd je eenvoudig rechte stukken uit je kaas en haal je ook in één beweging de korst van de kaas.
Veilig in gebruik
Dit kaasmes heeft twee eikenhouten handvatten die je tijdens het snijden vasthoudt. Zo kun je goed je kracht verdelen, wat het snijden zeer eenvoudig maakt. Ook maakt dit het mes veilig in gebruik; doordat je de handvatten met beide handen beet hebt, blijven je vingers uit de buurt van het snijvlak. Wondjes aan je vingers zijn dus verleden tijd!
Eikenhouten handvat
Het handvat van dit kaasmes is gemaakt van een hoge kwaliteit eikenhout. Het mes is zeer goed aan het houten handvat bevestigd. Dit maakt het extra stevig en stabiel tijdens het gebruik en zorgt voor een perfecte ligging in de hand.
Voor jarenlang snijplezier
Hout mag niet in de vaatwasser. Was het mes daarom na gebruik even met de hand af. Een sopje van warm water en afwasmiddel is genoeg.