Kai Fileermes flexibel Shun Classic - 32 lagen damaststaal - 18 cm - DM-0761
Fileermes
Op zoek naar een mes die geschikt is voor het verwijderen van de huid van een vis of geschikt om vlees mee in flinterdunne plakjes te snijden? Dan is een fileermes precies wat jij zoekt! Omdat het fileren van vis en vlees vaak precisiewerk vereist, is het belangrijk dat je gebruik maakt van een scherp en geschikt mes. Een fileermes is lang en het lemmet is buigzaam. De scherpe punt aan het lemmet zorgt ervoor dat de te snijden stukjes niet te dik worden. Om de scherpte van de fileermes te behouden, is het belangrijk dat je het mes regelmatig slijpt. Dit kun je doen met een messenslijper.
Fileermes kopen
Is dit niet helemaal het mes waar jij naar op zoek bent? Neem dan eens een kijkje tussen al onze soorten keukenmessen. Weet je niet helemaal welke messen je allemaal nodig hebt voor een goede basis in de keuken? Neem dan eens een kijkje bij onze messensets en messenblokken met messen.