Recepten
Pasen
Bakken
Suikervrij
Recept
Glutenvrije paasstol met suikervrij spijs
Dit paasbrood is makkelijk te maken en in tegenstelling tot de meeste glutenvrije baksels niet enorm brokkelig. Dat wordt een heerlijke paasbrunch!
Gang | Ontbijt |
---|---|
Keuken | Nederlands |
Porties | 1 stol |
Bereidingstijd
Bereidingstijd | 40 min |
---|---|
Opstijven min. | 40 min |
Totaal | 1 uur 55 min |
Ingrediënten
- 450 gram glutenvrij zelfrijzend bakmeel
- 14 gram droge gist
- 225 ml haver- of amandelmelk
- 100 gram kokosolie
- 40 gram kokosbloesemsuiker
- 1 ei
- rasp van 1 citroen
- 250 gram rozijnen
- 200 gram amandelen (of amandelmeel)
- 175 gram medjoul dadels
- sap van 1/2 – 1 citroen