Gordon Ramsay by Royal Doulton

Het klassieke Engelse serviesgoedmerk Royal Doulton komt met een prachtige collectie, namelijk Gordon Ramsay by Royal Doulton! Deze collectie is het voorbeeld van een succesvolle samenwerking tussen de beroemde chefkok Gordan Ramsay en serviesgoed fabrikant Royal Doulton. Royal Doulton is een serviesmerk van wereldklasse in typisch Brits serviesgoed, kristal, glas en geschenken. De Engelse topkok Gordan Ramsay heeft wereldwijd een reeks van multi-Michelinsterren restaurants, bestseller kookboeken en een internationale TV-carrière door zijn programma ‘Oorlog in de keuken’. Met Gordan Ramsay by Royal Doulton vindt u altijd iets om uw tafel aan te kleden in een eigentijdse en moderne stijl!

Gordon Ramsay by Royal Doulton servies

Gordon Ramsay by Royal Doulton servies is een effen, stijlvol en eigentijds servies welke de ontspannen en frisse sfeer in Gordan Ramsay’s eigen restaurant weerspiegelt. Met de Gordon Ramsay by Royal Doulton servies creëert u een ongedwongen en relaxede sfeer aan de eettafel! Het Gordon Ramsay by Royal Doulton serviesgoed is verkrijgbaar in 4 passende kleuren: wit, blauw, teal (aqua groen) en donker grijs. Met deze prachtige kleuren valt eindeloos te combineren, waardoor het Gordon Ramsay by Royal Doulton servies een unieke basis biedt voor het dagelijks dineren aan een mooi gedekte tafel!

Gordon Ramsay by Royal Doulton collectie

De Gordon Ramsay by Royal Doulton collectie is in 3 uitvoeringen verkrijgbaar. Wanneer u opzoek bent naar een modern en stijlvol servies voor dagelijks gebruik, dan is de Gordon Ramsay by Royal Doulton Maze collectie een echte aanrader! Het ‘Maze’  servies is vernoemd naar het restaurant van de Engelse topkok in London. Met deze Gordon Ramsay by Royal Doulton collectie waant u zich aan een tafeltje in het restaurant de Maze, waar de sfeer ongedwongen en relaxed is. Deze collectie bestaat onder andere uit:

Breng de ongedwongen en ontspannen sfeer terug naar de ontbijt- en dinertafel met de Gordon Ramsay by Royal Doulton Bread Street collectie! Deze collectie bestaat uit duurzaam keramieken servies welke een moderne look heeft door de contrasterende randen en subtiele glazuurlaag. De Bread Street collectie weergeeft de stedelijke ethetische gevoel dat het gelijknamige restaurant van Gordon Ramsay omringt.

Gordon Ramsay by Royal Doulton kopen

Bij Cookinglife.nl kunt u voor een scherpe prijs de collectie Gordon Ramsay by Royal Doulton kopen! De Gordon Ramsay by Royal Doulton collectie is van horeca kwaliteit en vaatwas- en magnetronbestendig. Tevens is het servies ovenvast wat de Gordon Ramsay by Royal Doulton collectie ideaal maakt voor dagelijks gebruik! Bekijk hieronder de video van de introductie van Gordon Ramsay by Royal Doulton.