Gordon Ramsay Maze

Gordon Ramsay Royal Doulton servies is een aardewerken, stijlvol servies, welke is ontworpen door chef-kok Gordon Ramsay in samenwerking met Royal Doulton. De Gordon Ramsay Royal Doulton collecties zijn vernoemd naar de bekende restaurants van Gordon Ramsay, namelijk restaurant ‘Maze’ in London en het industriële restaurant ‘Bread Street Kitchen’. Met de Gordon Ramsay Royal Doulton collecties waant u zich aan een tafeltje in één van deze restaurants. Haal de ongedwongen en relaxende sfeer in huis met het Gordon Ramsay Royal Doulton Maze en Bread Street servies.


 

 

Gordon Ramsay Maze

De prachtige Gordon Ramsay Royal Doulton set is verkrijgbaar in 12- en 16-delige serviesset en is een absolute musthave voor een stijlvol gedekte tafel. De sets bestaan uit diverse dinerborden, ontbijtborden, schaaltjes en mokken. De Gordon Ramsay Royal Doulton set is verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, aqua groen (teal) en donkergrijs, deze kleuren geven de set een stoere en tegelijkertijd chique uitstraling. Door deze rustige trendkleuren is de Gordon Ramsay Royal Doulton set gemakkelijk te combineren met uw andere tafelgerei!

Gordon Ramsay Royal Doulton set is zeer eenvoudig en snel te reinigen, doordat deze vaatwasmachinebestendig is. De Gordon Ramsay Royal Doulton set is geschikt voor gebruik in de magnetron, waardoor de set ideaal is voor dagelijks gebruik!

Gordon Ramsay Royal Doulton Maze servies

Het Gordon Ramsay Royal Doulton servies is gemaakt van duurzaam porselein en bekleed met een prachtig subtiel laagje glazuur. De ronde cirkels aan de rand en de contrasterende kleuren van het servies trekken de aandacht en accentueren de aantrekkingskracht van uw gerecht! Het Gordon Ramsay Royal Doulton servies bestaat uit verschillende borden, bekers, kopjes & schotels, schaaltjes, pastaborden, serveerschalen en natuurlijk complete sets. Dineren wordt met dit prachtige servies relaxed en ongedwongen. Het Gordon Ramsay Royal Doulton servies is modern en eigentijds en is een mooie toevoeging voor een prachtig gedekte tafel!