Populaire producten

Gordon Ramsay Maze

De samenwerking tussen het bekende Engelse serviesmerk Royal Doulton en tv-ster en chefkok Gordon Ramsay heeft een aantal prachtige serviessets opgeleverd. Eén daarvan is de populaire Gordon Ramsay Maze collectie. Dit servies is vernoemd naar zijn al even succesvolle restaurant Maze, in het hart van de Londense wijk Mayfair. Zowel het restaurant als het servies laten een groot gevoel voor stijl en finesse zien. De moderne, warme sfeer van de eetgelegenheid komt perfect terug in de borden, schalen en mokken van het Gordon Ramsay Maze servies. Je bestelt dit prachtige servies voordelig online bij Cookinglife.


 

 

Gordon Ramsay Maze serviesset

U heeft bij Cookinglife een ruime keuze uit stijlvolle serviezen. Ook als je een Gordon Ramsay Maze serviesset zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. De 12-delige set is bij ons in diverse tinten leverbaar. Wij hebben onder andere de Gordon Ramsay Maze Teal en Gordon Ramsay Maze Blue series in ons aanbod. Ook voor de zeer populaire Gordon Ramsay Maze Denim collectie zit je goed bij ons. Wil je je servies niet in één kleur hebben, maar trekken verschillende tinten je juist aan? Dan kun je Gordon Ramsay Maze serviesset samenstellen. Combineer de blauwe en groene kleuren met neutrale tinten, zoals wit en grijs, en creëer eenvoudig een servies dat volledig aan jouw wensen voldoet.

Gordon Ramsay Maze Grey

U kiest voor topkwaliteit met Gordon Ramsay serviesgoed van Royal Doulton. Of je nu Gordon Ramsay Maze Grey, Gordon Ramsay Maze White of één van de andere stijlvolle tinten bestelt, je krijgt altijd een servies van hoogwaardig stoneware geleverd. Dit materiaal combineert de warme uitstraling van aardewerk met de stevigheid van porselein. Producten van stoneware, zoals het Gordon Ramsay Maze Grey servies, zien er wat robuuster uit. Deze stoere uitstraling zorgt er, samen met de magnetron- en vaatwasserbestendigheid, voor dat stoneware serviezen erg gewild zijn.

Gordon Ramsay Maze kopen

Cookinglife is hét adres om voordelig je Gordon Ramsay Maze servies te kopen. Wij hebben een uitgebreide collectie stijlvolle en praktische producten voor koken, bakken en tafelen. Zo kun je jouw servies bijvoorbeeld gemakkelijk combineren met één van de hoogwaardige besteksets uit ons ruime aanbod. Je kunt bij Cookinglife niet alleen het Gordon Ramsay Maze servies kopen. Ook voor de Gordon Ramsay Bread Street collectie zit je goed bij ons. Dit servies heeft, net zoals het gelijknamige restaurant, een industriële look die perfect past in ieder modern interieur. Of je nu het Maze of Bread Street servies wenst, je bestelt het eenvoudig online bij Cookinglife. Wij zorgen voor een snelle levering!