Welkom!
Klantenservice
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen
Gratis verzending boven de € 99,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen

Groothandel servies

Voor een verscheidenheid aan stijlvolle serviezen kunt u terecht bij Cookinglife, wij bieden u speciaal groothandel servies. Maak online een account aan en profiteer van de voordelen van Cookinglife. Zo hebben wij accountmanagers die u graag adviseren en ontzorgen op het gebied van tafelen en koken. U kunt al zakelijke relatie bij Cookinglife worden door tien producten en minimaal 100 euro uit te geven in onze webwinkel. Als zakelijke relatie krijgt u altijd 20% korting op uw bestelling en deze korting kan oplopen als u langer klant bent bij Cookinglife, één van de grootste kookwinkels met groothandel servies.

Groothandel serviesgoed


We zijn goed op de hoogte van de laatste trends op het gebied van tafelen en koken en kunnen u uitstekend adviseren als u op zoek bent naar het juiste groothandel serviesgoed. Ons servies is beschermd tegen slijten en geschikt voor professionele vaatwassers. Neem bijvoorbeeld het Arcoroc servies, dat opvalt door de vrolijke kleuren en stijlvolle ronde vormen. We leveren Arcoroc daarnaast in het wit, een neutrale kleur die past binnen elke omgeving. Bestel uw serviezen bij Cookinglife, bij ons heeft u de keuze tussen groothandel serviesgoed voor budgetprijzen en servies met bijzondere designs.

Groothandel servies horeca


Bestellen doet u eenvoudig online bij onze kookwinkel met groothandel servies voor de horeca. Als zakelijke relatie heeft u een account waarin u uw orders overzichtelijk kunt inzien. Als u dezelfde bestelling wilt herhalen, is dit met een paar klikken eenvoudig te doen. Als extra service biedt Cookinglife u groothandel servies voor de horeca met unieke bedrukking. Zo kunt u bijvoorbeeld uw eigen logo op het servies laten zetten, waarmee u een originele set creëert. Bestel bij Cookinglife voor de beste service en een snelle levering. Maak direct online uw zakelijke account aan en profiteer van onze scherpe inkoopprijzen!

* verplicht