Welkom!
Klantenservice
Gratis verzending boven de € 99,-
Gratis Kookboek bij bestelling vanaf € 75,-
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen
Gratis verzending boven de € 99,-

Horeca artikelen

Door onze samenwerking met verscheidene leveranciers van topmerken, kunnen wij u bij Cookinglife voorzien van allerhande hoogwaardige horeca artikelen. Van servies tot aan keukeninrichting, wij zijn van alle markten thuis. Om uw etablissement van de juiste sfeer te voorzien bieden wij u advies op maat. Wij zijn vooruitstrevend op het gebied van trendwatching van de horeca artikelen en kunnen u naast een goede service ook een snelle levering uit eigen voorraad toezeggen.

Horeca artikelen groothandel

Wij weten hoe intensief producten in de horeca worden gebruikt en bieden u eersteklas horeca artikelen voor groothandelsprijzen. Daarnaast zijn wij geregeld op zoek naar nieuw design, dat in combinatie met degelijkheid en functionaliteit zowel uw klanten als u zal inspireren en verrassen. Kenmerkend is onze ruime eigen voorraad, die doet denken aan een groothandel, waardoor wij de door u gewenste horeca artikelen vlot bij u kunnen bezorgen.

Horeca artikelen kopen

Voor elk budget en naar al uw wensen kunt u bij ons uw horeca artikelen kopen. Kiest u voor eenvoud of exclusiviteit, bent u op zoek naar een eyecatcher voor in uw horecagelegenheid? Bij Cookinglife kunt u de meest uiteenlopende variatie aan horeca artikelen kopen die passen bij uw huisstijl. Profiteer van de 20% korting die wij u bieden wanneer u een zakelijk account bij ons aanmaakt en bestel eenvoudig online. Ervaar zelf het gemak van onze snelle levering!