Welkom!
Klantenservice
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen
Gratis verzending boven de € 99,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal na 30 dagen

Horeca glaswerk

Om uw horecagelegenheid te voorzien van de ambiance die u als ondernemer voor ogen heeft, mag horeca glaswerk van excellente kwaliteit natuurlijk niet ontbreken. De tijdloze wijnglazen van Schott Zwiesel met hun niet te missen helderheid, beschikken over een zekere allure die uw tafelsetting nog meer luxe doet uitstralen. Voor wat speelser glaswerk raden wij u de collectie van Royal Leerdam aan. Dit merk van eigen bodem heeft in 1953 een koninklijk predicaat gekregen voor hun verdiensten en staat bekend om hun elegantie en diversiteit. Van klassiek tot exclusief, bij Cookinglife is onze collectie horeca glaswerk ontzettend uitgebreid.

Horeca glaswerk groothandel


Cookinglife beschikt over een dusdanige eigen voorraad horeca glaswerk dat deze vergelijkbaar is met voorraden die u bij de groothandel tegenkomt. Om voor elke horecagelegenheid in de juiste stijl te kunnen voorzien, zijn de glazen die wij aanbieden qua uitstraling zeer divers. De glazen van Chef & Sommelier zijn vervaardigd van Kwarx, een hoogwaardig materiaal dat ervoor zorgt dat de glazen extra glans bezitten en zeer sterk zijn. Benut ook de mogelijkheid om te profiteren van een standaard korting van 20% wanneer u bij ons een zakelijk account aanmaakt. De hoge kwaliteit en het hanteren van groothandel prijzen zijn kenmerkend voor ons aanbod van horeca glaswerk.

Horeca glaswerk goedkoop


Als ondernemer streeft u er natuurlijk naar om uw gelegenheid te voorzien van stijlvol, kwalitatief hoogwaardig maar toch goedkoop horeca glaswerk. Bij Cookinglife komen al deze wensen samen in diverse collecties. Bijvoorbeeld het bekende horeca merk Arcoroc dat een zeer uiteenlopend assortiment van robuust, klassiek horeca glaswerk aanbiedt, maar gezien de prijs-kwaliteitverhouding toch echt goedkoop mag worden genoemd.

Horeca glaswerk kopen


Voordat u overgaat tot het kopen van horeca glaswerk, zijn er een aantal afwegingen die u als ondernemer kunt maken. Wat vindt u het belangrijkste waar uw glaswerk aan moet voldoen, welke stijl past het beste in uw gelegenheid? Robuust of verfijnd, klassiek of modern. Kiest u voor al uw glaswerk van hetzelfde merk of juist een combinatie van merken?  Onze trendwatchers komen graag bij u langs voor een presentatie, zodat u moeiteloos kunt kiezen welke lijn horeca glaswerk u wilt kopen bij Cookinglife.

* verplicht