Welkom!
Klantenservice
Alleen topmerken voor echte kookfans
Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL

Horeca keukeninrichting

Ook voor uw horeca keuken inrichting kunt u terecht bij Cookinglife. U kunt rekenen op hoge kwaliteitsproducten en een diversiteit in aanbod. Bent u op zoek naar een geheel eigentijdse of juist klassieke horeca keukeninrichting? Wij leveren advies op maat! Indien u gebruik maakt van onze service en een account aanmaakt, is het heel gemakkelijk om in de toekomst weer een bestelling bij ons te plaatsen. Daarnaast levert het u als klant een korting van 20% op!

Horeca inrichting bar

Voor de inrichting voor de bar in uw horecagelegenheid zijn wij breed georiënteerd, voor zowel het bruin café als de meest exclusieve bars kan Cookinglife een waardevol aandeel brengen in de inrichting van de bar in uw horecagelegenheid. Onze producten staan voor duurzaamheid, degelijkheid en daarnaast beschikken wij over een uitgebreid assortiment glaswerk en servies voor u horeca inrichting bar.  

Horeca inrichting groothandel

Bent u op zoek naar exclusieve, of juist budget horeca inrichting tegen groothandelsprijzen? Wij kunnen bij Cookinglife iets voor u betekenen! Ons assortiment in horeca inrichting is dusdanig groot dat wij voor elk entourage een passend aanbod leveren. Bestel nu bij ons uw gewenste horeca inrichting en profiteer, door onze samenwerking met verschillende leveranciers, van groothandelsprijzen!

Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.685 reviews