Welkom!
Klantenservice
Alleen topmerken voor echte kookfans
Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL

Populaire producten

Horeca Bestelling & Levering

Op zoek naar servies, bestek of keukenbenodigdheden voor uw restaurant? Bij ons op Cookinglife vindt u een totaal aanbod op keukengebied. Zowel voor de compleet gedekte tafel als voor de professionele keuken. 

Servies nodig?

Soms is het lastig om een keuze te maken voor de stijl/sfeer die u wil uitstralen met uw gedekte tafels in uw restaurant. Kiest u voor servies wat u afstemt op de wisselde kaarten of seizoenen of kiest u voor een klassiek servies wat langer mee moet gaan. Cookinglife heeft een ruim aanbod van zowel low budget tot high end servies en keukenbenodigdheden. Wij adviseren u graag in de producten welke uw voorkeur hebben en brengen u op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Op zoek naar goed en betaalbaar keukengerei voor het keuken team?

Bent u van plan om te investeren in keukengereedschap dan kan Cookinglife u hier in persoonlijk adviseren. Door de korte lijnen met onze (Europese) fabrikanten kunnen we een voorstel op maat aanbieden tegen aantrekkelijke prijzen.
 

Advies bij u op de zaak?

Wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk advies, denken met u mee en kijken wat past binnen uw huisstijl en overige wensen. Naar aanleiding van ons bezoek maken we passend voorstel met producten en e.v.t. sfeerbord om te kijken of de lijnen aansluiten binnen uw stijl en visie.

Uw eigen identiteit

Elke horecagelegenheid is anders. Dat is de visie van Cookinglife Zakelijk. N.a.v. een bezoek en het verdiepen in uw bedrijf komen wij met een advies op maat passend bij uw visie, inrichting en manier van presenteren. Daarnaast is het ook mogelijk om uw eigen naam of logo op servies te laten drukken. Lees over servies bedrukken hier meer.
 

Geïnteresseerd?

Vul ons aanvraag formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. Bekijk ook ons complete aanbod servies:

* verplicht
Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.685 reviews