Welkom!
Klantenservice
Alleen topmerken voor echte kookfans
Meer dan 100.000 tevreden klanten gingen je voor
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL

Horecabenodigdheden

Als ondernemer met een bar of restaurant bestelt u uw horecabenodigdheden snel en professioneel bij Cookinglife! Onze online kookwinkel voor servies, bestek en kookgerei biedt u het voordeel van speciale tarieven die kunnen oplopen tot wel 20% of meer. Nadat u een zakelijke account heeft aangemaakt, krijgt u een accountmanager toegewezen. Deze is niet alleen bekend met de financiële aspecten, maar is ook vertrouwd met de nieuwste trends op het gebied van horecabenodigdheden. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld adviseren bij het ontwikkelen van een persoonlijke huisstijl!           

Horecabenodigdheden groothandel


Cookinglife heeft een zeer breed assortiment servies, bestek, glazen en andere horecabenodigdheden voor groothandel prijzen. In onze winkel vindt u onder andere grote serviesmerken zoals Maxwell & Williams waarmee u uw horecagelegenheid een authentieke en exclusieve uitstraling kunt geven. Voor een bar of brasserie met veel klanten zijn veel borden en bestek vereist. Het is vaak een flinke investering om dit in één keer aan te schaffen. In dit geval is bijvoorbeeld de aanschaf van Cosy & Trendy servies een voordelige keuze. Als een account bij Cookinglife zakelijk aanvraagt, profiteert u van exclusieve inkoopprijzen, waarmee uw voordeel nog verder oploopt!                       

Horecabenodigdheden kopen


Trends kunnen niet alleen jaar in jaar uit, maar soms ook van seizoen tot seizoen wisselen. Met uw zakelijke account kunt u rekenen op het advies van onze ervaren accountmanagers. Zij kunnen desgewenst bij u langskomen op de zaak om uw persoonlijke wensen in kaart te brengen. Als u bijvoorbeeld graag exclusieve wijnen serveert, zijn de wijnglazen van Chef & Sommelier een aanrader. De glazen hebben naast een luxueuze uitstraling een uniek ontwerp met voor elk smaaktype een wijnglas in de bijpassende vorm. U kunt eenvoudig online uw horecabenodigdheden kopen met uw eigen unieke kortingscode. Maak daarom direct een online zakelijk account aan, zodat u profiteert van blijvend prijsvoordeel.                   

Horecabenodigdheden online


Als u precies weet wat u zoekt, kunt u via Cookinglife zakelijk horecabenodigdheden online bestellen. Als u een zakelijk account aanmaakt, profiteert u van het privilege om uw bestelling pas twee weken na ontvangst te betalen. Zo wordt het voor u net iets eenvoudiger om met al uw aankopen binnen uw maandbudget te blijven. Onze accountmanagers denken graag met u mee en voorzien u van persoonlijk advies. Zo kunt u met Cookinglife zakelijk veel meer dan horecabenodigdheden online bestellen alleen!  

* verplicht
Cookinglife | Reviews: 4/5 - 20.685 reviews