Rozemarijn honingsiroop
Verwarm het water in een steelpannetje, net voordat het gaat koken voeg je de takjes rozemarijn toe. Dit laat je gedurende 5 tot 7 minuten goed doortrekken met een gesloten deksel
Vervolgens haal je de rozemarijn er uit en roer je de honing er door tot het is opgelost en er een stroperige structuur is ontstaan.
Haal de siroop van het vuur en laat deze afkoelen op kamertemperatuur.
Je rozemarijn honingsiroop is klaar, je kunt de siroop het beste nadat het op kamertemperatuur is gekomen bewaren in de koelkast.
Winter cocktail
Voor deze cocktail kan je het beste een rode wijnglas met of zonder voet gebruiken voor de beste smaak en natuurlijk een leuke uitstraling.
Voeg de cabernet sauvignon, rozemarijn honingsiroop, kersensap en citroensap toe aan het glas, roer het even door en maak je cocktail af met een beetje poedersuiker ter garnering. Cheers! Vergeet je niet een heerlijke borrelplank erbij te maken?
Proost! Namens team Cookinglife