Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL
Voor 22:30 besteld, is morgen in huis
In 10 jaar meer dan 1 miljoen klanten
Betrouwbare levering uit eigen voorraad door PostNL

Bereid je rookplek voor

Zet je BBQ, smoker of rookoven uit de zon op een koele, schaduwrijke plek zodat de temperatuur tussen 20 en 25 °C blijft (max. 30 °C).


Bereid je rookplek voor

Vul en plaats de Cold Smoke Generator

Vul de rookgenerator met fijn zaagsel van jouw gekozen Rookmot van bijv. GrillX of Wartmann in de verschillende aroma's bijv. Appel, beuk, citroen, kers, olijf of hickory. Plaats deze in de BBQ of smoker op een rooster of hittebestendige ondergrond.



Vul en plaats de Cold Smoke Generator

Start de rookontwikkeling

Steek het uiteinde van de rookmot aan met een brander of waxinelichtje. Zodra het smeult, sluit je het deksel en zorg je voor een minimale luchttoevoer om rookverlies te beperken.



Start de rookontwikkeling

Rook je gerechten

De koudroker kan maxiaal per sessie tot 12 uur rook produceren terwijl de temperatuur onder 30 °C blijft, zodat je ingrediënten hun textuur en smaak behouden.


Rook je gerechten

Afronden en schoonmaken

Laat de rookgenerator uitdoven, verwijder de asresten en bewaar ongebruikte rookmot droog en koel, goed afgesloten.


Afronden en schoonmaken