Door drukte kan de reactie van onze klantenservice langer duren. Bekijk je track & trace voor de laatste status van je bestelling
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Slowcooker

13 producten

Slowcooker

Hoe werkt een slowcooker?
In een slowcooker bereid je gerechten door ze langzaam gaar te stoven. Je maak van tevoren jouw ingrediënten klaar. Snij jouw groenten, leg jouw kruiden klaar en maak eventueel een saus of bouillon. De ingrediënten stop je in de slowcooker, de slowcooker zet je op de gewenste stand en stelt de tijd in. Jouw gerecht is dan klaar wanneer het jou uitkomt. Het is veilig om de slowcooker aan te laten staan als je weg bent. Zorg ervoor dat de slowcooker stabiel en vrij staat.   

Waarom een slowcooker?
Bespaar tijd en moeite: Bereid je ingrediënten voor, voeg ze toe aan jouw slowcooker, stel de tijd in van 30 minuten tot 20 uur en ga rustig je gang terwijl de slowcooker een heerlijke maaltijd bereidt voor jou. 

Bespaar geld: Zelfs goedkopere stukken vlees worden heerlijk mals in een slowcooker, ook kan je extra eten maken in een grotere slowcooker, zo heb je de dag erna nog iets lekkers te eten. 

Zuinig: De slowcooker kookt de hele dag, maar gebruikt niet meer stroom dan een gewone gloeilamp. Op de lage stand (LOW)  is het gebruik tussen de 75 en 150 watt en op de hoge stand (HIGH) tussen de 150 en 210 watt. 

Smaak & Gezond: Een slowcooker haalt het beste uit alle smaken, omdat de temperatuur in de slowcooker niet snel te hoog wordt behoud jouw gerecht alle smaak en brand het niet aan. Hierdoor blijven meer vitaminen, mineralen en vloeistoffen behouden in een slowcooker van Crockpot!

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven