×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Villeroy & Boch

Adviesprijs 27,90 22,32

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 27,90 22,32

Op voorraad. Voor 20:00 uur besteld, morgen in huis.

B2B & Horeca

Meer dan 10 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
1041530960-villeroy-boch-for-me.jpg

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

27,90 22,32

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Kleur Wit
Artikelnummer CL.27391
Materiaal Premium Porselein
Toon alle 8 specificaties
Specificaties
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Afmetingen
Inhoud 30 cl
Geschikt voor
Vaatwasserbestendig Ja
Magnetronbestendig Ja
Productinformatie
Artikelnummer CL.27391
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Villeroy & Boch Suikerpot For Me

Deze Villeroy & Boch Suikerpot For Me past perfect bij de rest van deze serie. Het potje heeft een dekseltje om de suiker af te sluiten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Suikerpot For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere suikerpotten. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heeft u zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel uw vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook