×
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Villeroy & Boch

Adviesprijs 27,90 22,32

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 1 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 12 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
Adviesprijs 27,90 22,32

Op voorraad! Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Nog slechts 1 op voorraad.

B2B & Horeca

Meer dan 12 stuks nodig?

Vraag een offerte aan
1041530960-villeroy-boch-for-me.jpg

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

27,90 22,32

Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Vaatwasserbestendig

Magnetronbestendig

Goed te combineren met andere Villeroy & Boch collecties

Kenmerken Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Geschikt voor

Vaatwasser Vaatwasser
Magnetron Magnetron
Specificaties
Artikelnummer CL.27391
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Toon alle 8 specificaties
Algemeen
Merk Villeroy & Boch
Collectie For Me
Artikelnummer CL.27391
Afmetingen en gewicht
Gewicht 190 gr
Inhoud 300 ml
Vormgeving en materiaal
Materiaal Premium Porselein
Kleur Wit
Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit.

Productomschrijving Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Villeroy & Boch Suikerpot For Me

Deze Villeroy & Boch Suikerpot For Me past perfect bij de rest van deze serie. Het potje heeft een dekseltje om de suiker af te sluiten. Het Villeroy & Boch For Me servies is een mooi elegant en alledaags servies, gemaakt van premium porselein. Het servies is daarom vaatwasser- en magnetronbestendig. De kleur is neutraal wit en hierdoor past het servies overal bij. U kunt dit servies ook combineren met andere serviezen van Villeroy & Boch. 

Is deze Villeroy & Boch Suikerpot For Me niet precies wat u zoekt? Kijk dan eens bij alle andere suikerpotten. Of bekijk voor meer producten uit deze serie bij Villeroy & Boch For Me of bekijk alles van het merk Villeroy & Boch

Productreviews over Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Dit product is nog niet beoordeeld.

Schrijf als eerste een review

Vragen over en antwoorden Villeroy & Boch Suikerpot For Me 30 cl

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Heb jij zelf een vraag over dit product?

We proberen alle vragen binnen één werkdag te beantwoorden.

Stel je vraag
Over Villeroy & Boch

Al sinds 1748 biedt Villeroy & Boch producten van absolute topkwaliteit. Maar niet alleen kwaliteit kenmerkt dit vooraanstaande merk, ook onderscheiden zij zich op het gebied van veelzijdigheid en originaliteit. Zo zijn vele servieslijnen van Villeroy & Boch voorzien van innovatieve designs die goed passen bij de huidige trends.

Bekijk meer producten van Villeroy & Boch

Bekijk ook