Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Voorraadpot

188 producten

Voorraadpot

Je opent je uitpuilende keukenkastje en voordat je het weet ligt de spaghetti al over de vloer. Herken je dit? Je kunt je partner of kinderen de schuld geven, óf je bekijkt het aanbod van handige voorraadpotten van Cookinglife voor het bewaren van je voedsel!

Houd je voedingsmiddelen langer goed en bewaar het in een handige voorraadpot. Doordat de voorraadpotten luchtdicht zijn, gaan geuren en smaken niet verloren. Ook creëer je met behulp van een voorraadpot overzicht en maak je optimaal gebruik van de ruimte in je keukenkastjes.

Voorraadpot pasta

In ons assortiment vind je diverse voorraadpotten. Spaghetti bewaar je eenvoudig in een lange voorraadpot voor spaghetti. Deze zijn beschikbaar in de kleuren oranje, groen en fuchsia. Op deze manier blijft je spaghetti onbeschadigd en blijft de smaak goed behouden. In deze handige hoge potten kun je behalve spaghetti ook je ontbijtgranen of andere pasta soorten bewaren, zodat deze lekker knapperig en goed op smaak blijven.

Glazen voorraadpot

Voorraadpotten worden gemaakt van diverse materialen, waaronder glas. Een glazen voorraadpot heeft het voordeel dat de geuren van de ingrediënten zich niet aan het glas gaan nestelen. De glazen voorraadpot kun je daardoor gebruiken voor verschillende ingrediënten zonder dat de oude geuren zich gaan mengen met de nieuwe smaken. Bij glazen voorraadpotten kun je niet alleen heel gemakkelijk zien hoeveel inhoud het nog heeft, ze zijn ook nog eens erg mooi om te zien.

Joseph Joseph Voorraadpot

Bij Cookinglife vind je diverse keukenaccessoires van Joseph Joseph. Het duo Joseph Joseph weet gebruiksgemak en design altijd op een unieke manier te combineren. In onze collectie hebben wij een Joseph Joseph voorraadpot in een set van 4 maar ook een set van 6 stuks. In deze luchtdichte voorraadpotten houd je jouw bereide en onbereide voeding langer vers.

Bestel nu in onze online kookwebwinkel de Joseph Joseph voorraadpotten en profiteer van onze scherpe prijzen!

Stapelbare voorraadbussen

Heb je een kleine keuken en niet veel ruimte voor voorraadpotten? Geen zorgen! In ons aanbod vind je stapelbare voorraadbussen. Deze set van 8 potten kun je handig op elkaar stapelen, waardoor je veel kunt opbergen met slechts weinig ruimte. Super handig! De ene pot is groter dan de andere, waardoor je verschillende soorten voedsel op kunt slaan. Denk bijvoorbeeld aan spaghetti in de grote pot en koffiebonen in de kleine pot. Naast de 8-delige set stapelbare voorraadpotten bieden we ook nog andere stapelbare sets. Denk bijvoorbeeld aan de 5-delige set van OXO. Deze beschikt over handige functionaliteiten, zoals een knop waarmee je in één druk de deksel opent. Voor welke stapelbare voorraadpottenset je ook kiest, elke set is luchtdicht af te sluiten.

Waar kun je een voorraadpot voor gebruiken?

Voorraadpotten zijn enorm veelzijdig omdat je er veel verschillende soorten voedsel of ingrediënten in kunt bewaren. Zo kun je kleine potten gebruiken voor het opslaan van rijst, koffiebonen, verse kruiden, thee, granola, snoepjes of noten. Grote potten kun je gebruiken voor de opslag van spaghetti, penne, koekjes, nestjes mie of natuurlijk grote hoeveelheden van de eerder genoemde soorten voedsel en ingrediënten. Het doel van een voorraadpot is het vers houden van voedsel, dus allerlei soorten voedsel kun je erin opslaan. Mits het voedsel of ingrediënten zijn die je niet in de koelkast of vriezer moet bewaren.

Voorraadpot kopen

Weet jij welke voorraadpot je graag wilt kopen? Bestel je vooraadbus eenvoudig in onze webwinkel en wij zorgen er vervolgens voor dat je product zo snel mogelijk bij je thuis geleverd wordt. Wist jij overigens dat Cookinglife hét aangewezen adres is voor alles wat met opbergen en organiseren in de keuken te maken heeft? Zo kun je bij ons niet alleen een voorradpot kopen, maar ook vershoudbakjes, weckpotten, mason jars, jampotten, kruidenrekjes en broodtrommels.

Terug naar boven