Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Eenvoudig retour 30 dagen bedenktijd
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Voorraadpot

165 producten

Voorraadpot

U opent uw uitpuilende keukenkastje en voordat u het weet ligt de spaghetti al over de vloer. Herkent u dit? U kunt uw partner of kinderen de schuld geven, óf u bekijkt het aanbod van handige voorraadpotten van Cookinglife voor het bewaren van uw voedsel!

Houdt uw voedingsmiddelen langer goed en bewaar het in een handige voorraadpot. Doordat de voorraadpotten luchtdicht zijn, gaan geuren en smaken niet verloren. Ook creëert u met behulp van een voorraadpot overzicht en maakt u optimaal gebruik van de ruimte in uw keukenkastjes.

Voorraadpot pasta

In ons assortiment vindt u diverse voorraadpotten. Spaghetti bewaart u eenvoudig in een lange voorraadpot voor spaghetti. Deze zijn beschikbaar in de kleuren oranje, groen en fuchsia. Op deze manier blijft uw spaghetti onbeschadigd en blijft de smaak goed behouden. In deze handige hoge potten kunt u behalve spaghetti ook uw ontbijtgranen of andere pasta soorten bewaren, zodat deze lekker knapperig en goed op smaak blijven.

Glazen voorraadpot

Voorraadpotten worden gemaakt van diverse materialen, waaronder glas. Een glazen voorraadpot heeft het voordeel dat de geuren van de ingrediënten zich niet aan het glas gaan nestelen. De glazen voorraadpot kunt u daardoor gebruiken voor verschillende ingrediënten zonder dat de oude geuren zich gaan mengen met de nieuwe smaken. Bij glazen voorraadpotten kunt u niet alleen heel gemakkelijk zien hoeveel inhoud het nog heeft, ze zijn ook nog eens erg mooi om te zien.

Joseph Joseph Voorraadpot

Bij Cookinglife vindt u diverse keukenaccessoires van Joseph Joseph. Het duo Joseph Joseph weet gebruiksgemak en design altijd op een unieke manier te combineren. In onze collectie hebben wij een Joseph Joseph voorraadpot in een set van 4 maar ook een set van 6 stuks. In deze luchtdichte voorraadpotten houdt u uw bereide en onbereide voeding langer vers.

Bestel nu in onze online kookwebwinkel de Joseph Joseph voorraadpotten en profiteer van onze scherpe prijzen!
 

Keukengerei

J

Z

Terug naar boven