Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Yong Servies

Nieuwste producten:

34 producten:

Yong Servies

Zoek jij servies uit de verschillende collecties van Yong? Kijk dan eens op Cookinglife! Dit unieke servies is geïnspireerd door oosterse invloeden. Het is geproduceerd van de sterke porseleinsoort New Bone China. Wil je verder kijken wat Yong u te bieden heeft? Bekijk dan het volledige Yong assortiment!

Yong Squito

Yong squito behoord tot een van de best verkochte serviezen in Nederland. Deze lijn bestaat voornamelijk uit vierkante en rechthoekige servies. Het assortiment van Squito is gemaakt van New Bone China Porselein. Een sterke porseleinsoort dat tot 40 á 50 procent uit runderbeenderen bestaat. Daarnaast is het Yong Squito servies geschikt voor de vaatwasser en magnetron. Ben je benieuwt naar de volledige collectie? Bekijk dan het Yong Squito servies online op Cookinglife!

Yong Itchy

De Yong Itchy is een rondvormig servies lijn vervaardigd uit het New Bone China porselein. Dankzij dit materiaal heeft het Yong itchy servies een hoge kwaliteit en een mooie glimmende uitstraling. Cookinglife biedt jou het volledige assortiment bestaande uit kommen, borden, schalen, kopjes en andere sierlijke tafelaccessoires. Bent u geïnteresseerd in dit Yong Itchy servies. Bekijk dan de volledige Yong Itchy collectie op Cookinglife!

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 13.524 reviews