Welkom!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

Yong

53 producten

Yong

Het Belgische bedrijf Yong is gespecialiseerd in moderne en betaalbare tafelproducten. Yong heeft in haar assortiment een goede prijs -en kwaliteitsverhouding van servies tot aan placemats. De meest populaire productlijnen zijn onder andere Yong Itchy, Yong Squito, maar ook de andere lijnen van Yong bieden een uitstekend aanbod aan tafelproducten. 

Yong Servies

De Yong servies series bieden u een uitgebreide keuze uit modern en betaalbaar servies dat volledig met de trend meegaat. Het Yong assortiment is een van de populairste van Nederland en geschikt voor zowel professionele horeca als particulier gebruik. Het servies bestaat voornamelijk uit vierkant en rond servies en is gemaakt van een uitstekende kwaliteit New Bone China porselein. Daarnaast zijn de lijnen geïnspireerd door Chinese tempels en bruggen, maar ook door andere Oosterse invloeden. 

Yong Borden

Cookinglife biedt diverse servicelijnen van het merk Yong aan. Het servies dat Yong aanbiedt is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit porselein. Ben je benieuwd naar het aanbod aan Yong borden? Laat je dan door Cookinglife inspireren met onze ruime keuze aan Yong borden.

Yong Bestek

Het bestek van Yong heeft een moderne en luxe uitstraling. De verschillende besteklijnen Yong Amberes, Yong Scedano en Yong Hotel zijn geschikt voor professioneel en particulier gebruik. Daarnaast gaan de verschillende lijnen door hoogwaardig 18/10 edelstaal en een tijdloze uitstraling langdurig mee. 

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 9.0/10 - 12.998 reviews