Wegens een technische storing is onze klantenservice telefonisch niet bereikbaar!
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop
Gratis verzending boven de € 49,-
Meer dan 1 miljoen tevreden klanten
Veilig achteraf betalen betaal tot 30 dagen na aankoop

AdHoc Pepermolen en Zoutmolens

Nieuwste producten:

9 producten:

AdHoc Pepermolen en Zoutmolens

Jouw gerechten op smaak brengen met de AdHoc pepermolens en zoutmolens? Cookinglife heeft een breed assortiment aan AdHoc peper en zoutmolens. Genieten van koken of een fraai kookkado geven? AdHoc peper en zoutmolens zijn mooie eyecatchers die de laatste jaren erg veel populairiteit gewonnen hebben. AdHoc is een designmerk dat kiest voor de perfecte combinatie tussen vorm en functionaliteit. Deze ideale combinatie maakt de peper en zoutmolens van AdHoc onmisbaar in elke keuken. Er zit veel aandacht in het creëren en vormgeven van de verschillende keuken- en tafelproducten.

De peper en zoutmolens zijn één van AdHoc's bekendste producten. Met vele vernieuwende designs is AdHoc kartrekker op dit gebied. De pepermolens worden gemaakt van hoogwaardig keramiek waardoor deze zeer duurzaam zijn en lang mee gaan.

Pepermolens en Zoutmolens Kopen

Cookinglife heeft een ruim assortiment aan peper en zoutmolens voor het bereiden van jouw gerechten. Bekijk hier de hele collectie zout en pepermolens voor op tafel. Pepermolens en zoutmolens zijn prachtige tafeldecoraties. Pepermolens, zoutmolens, peper en zoutsets kopen, doe je online bij Cookinglife.

Terug naar boven
Cookinglife | Reviews: 8.9/10 - 13.554 reviews